5 Contacteren

Elton, kom je naar mijn opening? www.contactancelebrity.com

Beroemdheden opsporen

www.contactanycelebrity.com

Elton John uitnodigen voor de opening van je nieuwe brillenwinkel? De gigantische index van ‘contact any celebrity’ biedt uitkomst. Hierin zijn meer dan vijftigduizend adressen verzameld van agentschappen, publicisten, persoonlijk assistenten en managers van iedereen die zich beroemd mag noemen. Van acteurs, actrices en atleten tot schrijvers, politici of religieuze leiders, iedereen is te vinden. Het bestand is voornamelijk bedoeld voor ondernemers, zoals oprichter Jordan MacAuley zelf; met 15 dollar en een starterpakketje bouwde hij zijn website, die in tien jaar is uitgegroeid tot de grootste celebritydatabase die er is. Beroemd betekent aandacht en dat kunnen bedrijven en non-profitorganisaties goed gebruiken. Andersom gaan de sterren er in portemonnee en imago ook niet op achteruit. Oprechte entrepreneurs en onschuldige handtekeningenjagers zijn welkom, maar stalken is strafbaar. Privé adressen worden overigens nooit vermeld. (LdH)