4 Schrijven

Hou het niet voor jezelf

Idols voor schrijvers

www.webook.com

Er zijn miljoenen getalenteerde schrijvers die ervan dromen hun boek in de winkels te zien liggen. Voor slechts een minieme groep ligt die droom ook binnen handbereik. Maar er is WEbook: een platform waar (amateur-)schrijvers, correctors, illustratoren en uitgevers bij elkaar komen om samen te brainstormen en te schrijven. Handig als je een writersblock hebt of er grammaticaal even niet uitkomt. Via deze site kun je jouw werk naar een hoger plan tillen, of je nu je levensverhaal in Haiku wilt maken, een essay schrijft, of een complete roman in gedachten hebt. WEbook wil voor schrijvers hetzelfde betekenen als Idols deed voor muzikanten: onbekend talent een kans geven in de gevestigde wereld van succes. Het meest favoriete boek wordt gratis gepubliceerd en verkocht via Amazon.com. (KP)

Met bijdragen van Lilian Bense, Leonieke den Heten, Katherijne Pino, Irene de Vette en Robbert Weij