3 Bladeren

Zelfportret Terrence Lettiche www.metropolism.com

Online kunsttijdschrift

www.metropolism.com

Metropolis M, een tweemaandelijks tijdschrift over hedendaagse kunst, heeft een nieuwe website. Naast een selectie van de artikelen uit het tijdschrift biedt deze site – die in juni de lucht in is gegaan – veel interessante informatie die in het blad niet te vinden is. Je kunt er terecht voor nieuwtjes uit de kunstwereld, recensies, interviews, foto’s en bewegend beeld. Zo kun je een video-interview bekijken met de kunstenaar Wolfgang Tillmans en zijn er verslagen te vinden van de eindexamenpresentaties op de kunstacademies. Verder bevat de site een kolom met linkjes naar relevante artikelen op andere aan kunst gerelateerde websites. Tot nu toe is alleen een gedeelte van recentelijk verschenen artikelen uit het tijdschrift op de site te raadplegen. In de toekomst vind je meer publicaties in het archief. (LB)