2 Vastleggen

Overgoten met... tomatenpuree www.megwachterphoto.com

Dumped!

www.megwachterphoto.com

De vrienden van Meg Wachter zijn wel in voor een experiment. Dus reageerden ze enthousiast toen de fotograaf ze wilde vastleggen op het moment dat ze een rare substantie (naar keuze) over zich heen kregen. Toen ze eenmaal halfnaakt in Megs appartement in Brooklyn stonden, vonden ze het vast wat minder hilarisch. Greg kijkt stoer in de camera terwijl hij pek en veren over zich heen krijgt. De meesten blijven echter niet zo koel: ze gillen het uit, terwijl de vloeistof op hen neerkomt. De sensatie van langzaam druipende stroop over je hoofd moet ook heel vreemd voelen. Of dikke, koude tomatenpasta. Voor de laatste shoot van de dag werd de fotograaf overgoten met havermoutpap om de sensatie zelf te ervaren. En gelukkig voor Meg Watcher hebben haar vrienden haar niet gedumpt. (IdV)