7,5 miljoen Nederlanders

7,5 miljoen Nederlanders Hilversum. Donny (16) en Dennis (17) staan te kijken bij een Kreidler RMC Florett uit 1978. De brommer staat voor 1.100 euro te koop. Het is een van de laatste Kreidlers die zijn gemaakt. Donny heeft er al een, eentje uit 1972. Op school wordt hij ermee uitgelachen. Daar wil iedereen een scooter. Donny en Dennis niet, zij houden van het geluid van de Duitse Kreidler bromfietsen. Toen Dennis zelf net 16 jaar oud was, had hij deze buikschuiver gekocht. Maar nu spaart hij voor een echte motor. Die motor kan Dennis natuurlijk ergens langs de kant van de weg kopen, zoals de Kreidler hier op de foto te koop staat. Of hij zoekt er een via internet, bijvoorbeeld op Marktplaats of Speurders.nl. Ook als hij geen tweedehands motor wil, kan hij hem via internet bestellen. In Nederland kopen mensen steeds meer online. Vorig jaar kochten 7,5 miljoen Nederlanders een product via internet. Dat is een ruime verdubbeling ten opzichte van vijf jaar geleden. In deze rubriek brengt fotograaf Ad Nuis dagelijks de Nederlander in beeld. Zijn foto is weer aanleiding om een statistisch gegeven over ‘de Nederlander’ te belichten. Foto Ad Nuis Foto Ad Nuis Serie De Nederlanderrs / Hilversum Meent Nuis, Ad

Donny (16) en Dennis (17) staan te kijken bij een Kreidler RMC Florett uit 1978. De brommer staat voor 1.100 euro te koop. Het is een van de laatste Kreidlers die zijn gemaakt. Donny heeft er al een, eentje uit 1972. Op school wordt hij ermee uitgelachen. Daar wil iedereen een scooter. Donny en Dennis niet, zij houden van het geluid van de Duitse Kreidler bromfietsen. Toen Dennis zelf net 16 jaar oud was, had hij deze buikschuiver gekocht. Maar nu spaart hij voor een echte motor. Die motor kan Dennis natuurlijk ergens langs de kant van de weg kopen, zoals de Kreidler hier op de foto te koop staat. Of hij zoekt er een via internet, bijvoorbeeld op Marktplaats of Speurders.nl. Ook als hij geen tweedehands motor wil, kan hij hem via internet bestellen. In Nederland kopen mensen steeds meer online. Vorig jaar kochten 7,5 miljoen Nederlanders een product via internet. Dat is een ruime verdubbeling ten opzichte van vijf jaar geleden.

In deze rubriek brengt fotograaf Ad Nuis dagelijks de Nederlander in beeld. Zijn foto is weer aanleiding om een statistisch gegeven over ‘de Nederlander’ te belichten.