4 lezen

Easy online lezen www.ezmagazine.nl

EZ Magazine

www.ezmagazine.nl

Genoeg websites die zich presenteren als online magazine. In werkelijkheid blijft het vaak steken bij een reeks artikelen die nogal saai onder elkaar zijn geplaatst. Niet bepaald vergelijkbaar met het lezen van een echt tijdschrift. EZ Magazine (‘easy magazine’) daarentegen overtreft gedrukte tijdschriften op veel vlakken. Tijdens het lezen van het interview met bijvoorbeeld Room Eleven of perCeptie, klinkt tegelijkertijd hun muziek. Zet dus het geluid aan. Inhoudelijke artikelen over theater, mode, films en meer worden ondersteund door bewegend beeld en geluid. Ook de fotografie is niet altijd statisch: beweeg je muis erover en ontdek. Regelmatig verschijnt een nieuw editie, met thema’s als vertrouwen en bewustzijn. Het is ook een podiumplaats. Je kunt je portfolio presenteren door hoge resolutie foto’s te sturen naar: redactie@ezmagazine.nl. (MM)

Met bijdragen van Amanda Bulthuis, Janna Laeven, Marjolein Marchal, Hanneke Rietberg en Robbert Weij