Échte massages en happy ends

Af en toe is het leuk om hier iets te doen wat je in Nederland nooit deed, omdat het daar te duur is. Zo nam een vriendin mij deze week mee naar de schoonheidssalon annex masseur. Wauw! Drie uur totaal verwend worden, voor ongeveer 18 euro. Je voelt je net een soort prinsesje, als drie

080727_massage.jpgAf en toe is het leuk om hier iets te doen wat je in Nederland nooit deed, omdat het daar te duur is. Zo nam een vriendin mij deze week mee naar de schoonheidssalon annex masseur. Wauw! Drie uur totaal verwend worden, voor ongeveer 18 euro. Je voelt je net een soort prinsesje, als drie vrouwen tegelijk je rug masseren, je handen manicuren en je teennagels lakken. Alleen met mijn droge bos krullen wisten ze hier niet echt raad, dus toen ze klaar waren met mijn haar leek ik nog het meest op een uitgebloeide paardebloem.

Mijn vriend kon ik jammer genoeg niet meenemen, want deze salon was alleen voor vrouwen. En volgens die vriendin moet ik héél goed uitkijken voor ik hem naar een gemengde salon stuur. ,,Er zijn er maar een of twee die ik vertrouw”, zei ze. Voor je het weet krijgen mannen volgens haar een HJ (hand job) of BJ (blow job) aangeboden in de massagesalon. Als er al geen FJ (fuck job) op het menu staat.

Inderdaad hoorde ik laatst dat mannen die in hun hotel een masseusse laten komen, de vraag krijgen of ze een ‘happy end’ willen. En in de kleine advertenties van de Engelstalige krant Jakarta Post bieden talloze masseuses zich aan, zoals ‘Selina Massage with full of sensational mssg incredible talented girls svcs’. Of ‘Virginia Massage by attractive girls, good massage n service’.

Bijna de helft van de advertenties is voor massages ‘by man for man’, zoals ‘A Rasing Star Top Model Msg Full Body. For/by man’. Laatst vond ik er ééntje, ‘Korean sweet massage, by men for woman only’. Zou een happy end daar ook in het pakket zitten?

Ik moest erg lachen om deze advertentie: ‘Traditional Java Massage Realty Massage to Healty for Man, If You Really want to have massage’. Échte massages: daarmee kun je je nog onderscheiden in dit wereldje.

    • Elske Schouten