Groeten uit Zoutelande

Groeten uit Zoutelande „Het ziet er niet uit. Is dit strandleven? Nou en of. Kijk, men staat al te wachten aan de kustlijn. Straks, als het schip voorbij is, komen de rollers, dan wordt het dansen in de golven. En dan wordt het weer rustig. Tot het volgende schip.” G. C van Ameijden, Tiel. Stuur een ansicht (max. 50 woorden) naar NRC Handelsblad, redactie Zaterdag &cetera, Postbus 8987, 3009 TH Rotterdam. Ameijden, G.C. van

„Het ziet er niet uit. Is dit strandleven? Nou en of. Kijk, men staat al te wachten aan de kustlijn. Straks, als het schip voorbij is, komen de rollers, dan wordt het dansen in de golven. En dan wordt het weer rustig. Tot het volgende schip.” G. C van Ameijden, Tiel. Stuur een ansicht (max. 50 woorden) naar NRC Handelsblad, redactie Zaterdag &cetera, Postbus 8987, 3009 TH Rotterdam.