Zuiderzeemuseum

Zuiderzeemuseum Enkhuizen Het Zuiderzeemuseum toont in zijn museumpark dat Nederlands cultureel erfgoed harmonieus samen gaat met hedendaagse kunst, design en theater. Tot in de herfst geven Nederlandse en internationale kunstenaars, ontwerpers en theatermakers hun visie op cultureel erfgoed met een expositie, installatie, kunstwerk of activiteit door onder meer Studio Job, Atelier van Lieshout, Hugo Kaagman, Koninklijke Tichelaar, Dick Hauser, Martin Bril, Gross. Max. en Piet Oudolf. T/m 10 okt Zuiderzeemuseum, Wierdijk. Dag 10-17u., delfts blauw terschelling

Enkhuizen

Het Zuiderzeemuseum toont in zijn museumpark dat Nederlands cultureel erfgoed harmonieus samen gaat met hedendaagse kunst, design en theater. Tot in de herfst geven Nederlandse en internationale kunstenaars, ontwerpers en theatermakers hun visie op cultureel erfgoed met een expositie, installatie, kunstwerk of activiteit door onder meer Studio Job, Atelier van Lieshout, Hugo Kaagman, Koninklijke Tichelaar, Dick Hauser, Martin Bril, Gross. Max. en Piet Oudolf.

T/m 10 okt Zuiderzeemuseum, Wierdijk. Dag 10-17u.,