Zomertoer

Zomertoer KINDEREN Eindhoven Kunst moeilijk? Welnee. Kom deze zomer naar het Van Abbemuseum en doe de speciale zomertoer. Weer of geen weer, t/m 31 augustus maak je in één middag kennis met twintig topstukken. Bij binnenkomst ontvang je een kleurig boekje met een doe-het-zelf toer door het museum. Wandel, bekijk het museum van onder tot boven en beleef de geschiedenis van 1900 tot nu. Kinderen t/m 11 jaar krijgen een kunstzinnige kleurplaat, een drankje met muffin én een leuke verrassing aan het eind. Van Abbemuseum, Bilderdijklaan 10. Di-zo 11-17u, do tot 21u.

Eindhoven

Kunst moeilijk? Welnee. Kom deze zomer naar het Van Abbemuseum en doe de speciale zomertoer. Weer of geen weer, t/m 31 augustus maak je in één middag kennis met twintig topstukken. Bij binnenkomst ontvang je een kleurig boekje met een doe-het-zelf toer door het museum. Wandel, bekijk het museum van onder tot boven en beleef de geschiedenis van 1900 tot nu. Kinderen t/m 11 jaar krijgen een kunstzinnige kleurplaat, een drankje met muffin én een leuke verrassing aan het eind.

Van Abbemuseum, Bilderdijklaan 10. Di-zo 11-17u, do tot 21u.