tv film

tv film Master and Commander: The Far Side of the World (P. Weir, 2003) RTL4, 20.30-22.55u. In historische spektakelfilm jaagt een Engelse kapitein anno 1805 op een Frans oorlogsschip. Naast effectieve actie veel aandacht voor de minder aangename kanten van het leven aan boord. Met Russel Crowe als de kapitein en Paul Bettany als de scheepsarts.

Master and Commander: The Far Side of the World (P. Weir, 2003)RTL4, 20.30-22.55u.

In historische spektakelfilm jaagt een Engelse kapitein anno 1805 op een Frans oorlogsschip. Naast effectieve actie veel aandacht voor de minder aangename kanten van het leven aan boord. Met Russel Crowe als de kapitein en Paul Bettany als de scheepsarts.

Murder at 1600(Dwight Little, 1997)SBS6, 20.30-22.30u.

Amerikaanse president is een van de verdachten in voorspelbare actiethriller met Wesley Snipes als rechercheur die moord op secretaresse in het Witte Huis onderzoekt. Daar blijken ook andere dubieuze zaken plaats te vinden. Ook met Diane Lane, Alan Alda.

Under the Tuscan Sun(Audrey Wells, 2003)België1, 20.30-22.20u.

Verfilming van bestseller van Frances Mayes werd een bitterzoete romance vol clichés over een charmante gescheiden Amerikaanse (Diane Lane), die zich in Toscane over een vervallen villa ontfermt en die door Polen laat opknappen.

Dude, where’s my car(Danny Leiner, 2000)RTL5, 20.30-22.05u.

Na een avondje doorzakken zijn Jesse (Ashton Kutcher) en Chester (Seann William Scott) hun geheugen en auto kwijt. Film staat ferm in de traditie van de vulgaire highschoolfilm. Dit betekent dat hij seksistisch, plat en flauw is, maar ook zorgt voor een glimlach.