The Dark Night

The Dark Night In 90 bioscopen Donkerder en grimmiger dan ooit: de nieuwe Batman-film van Christopher Nolan. De eigenlijke hoofdpersoon is niet de gemaskerde vleermuisman zelf, maar zijn aartsvijand, The Joker. In die gedaante schittert Heath Ledger; het was de laatste rol die hij speelde voordat hij overleed. Zijn Joker is een anarchist die de maffia wil helpen om Batman uit te schakelen. Het gaat hem niet om het geld, het gaat hem puur om de chaos die hij creëert. The Dark Knight. Regie: Christopher Nolan. Met: Christian Bale, Heath Ledger, Aaron Eckhart. The late actor Heath Ledger is shown as he portrays the character 'The Joker' in a scene in the new film "The Dark Knight" in this undated publicity photograph. The film opens in the U.S. July 18, 2008. REUTERS/Warner Bros./Handout (UNITED STATES). NO SALES. NO ARCHIVES. FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS. REUTERS

In 90 bioscopen

Donkerder en grimmiger dan ooit: de nieuwe Batman-film van Christopher Nolan. De eigenlijke hoofdpersoon is niet de gemaskerde vleermuisman zelf, maar zijn aartsvijand, The Joker. In die gedaante schittert Heath Ledger; het was de laatste rol die hij speelde voordat hij overleed. Zijn Joker is een anarchist die de maffia wil helpen om Batman uit te schakelen. Het gaat hem niet om het geld, het gaat hem puur om de chaos die hij creëert.

The Dark Knight. Regie: Christopher Nolan. Met: Christian Bale, Heath Ledger, Aaron Eckhart.