Reizen met Barry

Reizen met Barry Rotterdam My Travels with Barry is een afstudeerexpositie van het Piet Zwart Instituut. Barry neemt bezoekers mee naar magische en mysterieuze plaatsen. Zo heeft Eglè Buduytytè ontdekt dat Rotterdammers nooit meer dan 500 meter bij een vis vandaan zijn en dat vissen berichten uitzenden en ontvangen die menselijke wezens kunnen ontcijferen. En een dubbelganger van tv-heldin Emma Peel dwaalt door het decor van Margo Onnes' videowerk Nola Dee and the Ongoing Invasion of the Rats. T/m 24 aug in TENT, Witte de Withstraat 50. Ma en di 11-18u

Rotterdam

My Travels with Barry is een afstudeerexpositie van het Piet Zwart Instituut. Barry neemt bezoekers mee naar magische en mysterieuze plaatsen. Zo heeft Eglè Buduytytè ontdekt dat Rotterdammers nooit meer dan 500 meter bij een vis vandaan zijn en dat vissen berichten uitzenden en ontvangen die menselijke wezens kunnen ontcijferen.

En een dubbelganger van tv-heldin Emma Peel dwaalt door het decor van Margo Onnes' videowerk Nola Dee and the Ongoing Invasion of the Rats.

T/m 24 aug in TENT, Witte de Withstraat 50. Ma en di 11-18u