Onze favoriete barbies

Onze favoriete barbies Hoi allemaal Wij zijn Anne en Josephine. We zijn 11 jaar oud, en zitten in groep 8. We zijn al heel lang vriendinnen ongeveer vanaf dat we 3 jaar waren! We vinden spelen met de Barbie, die Anne gewonnen heeft door snel een mailtje naar jullie te sturen heel erg leuk. We worden ouder, (bijna bejaard hi,hi) en spelen wat minder met de barbies omdat we minder tijd hebben (door huiswerk, sporten, computeren etc) maar vinden het toch nog steeds wel heel leuk, zeker om verschillende outfits te ontwerpen en te combineren met elkaar . Hier zie je een foto van ons en onze favoriete barbies. Brief, met de groetjes, van Anne Pilon en Josephine Hoekman, 11 jaar.

Hoi allemaal

Wij zijn Anne en Josephine.

We zijn 11 jaar oud, en zitten in groep 8. We zijn al heel lang vriendinnen ongeveer vanaf dat we 3 jaar waren! We vinden spelen met de Barbie, die Anne gewonnen heeft door snel een mailtje naar jullie te sturen heel erg leuk. We worden ouder, (bijna bejaard hi,hi) en spelen wat minder met de barbies omdat we minder tijd hebben (door huiswerk, sporten, computeren etc) maar vinden het toch nog steeds wel heel leuk, zeker om verschillende outfits te ontwerpen en te combineren met elkaar . Hier zie je een foto van ons en onze favoriete barbies.

Brief, met de groetjes, van Anne Pilon en Josephine Hoekman, 11 jaar.