Les Misérables: robuuste lyriek

Les Misérables: robuuste lyriek Rotterdam ‘De musical der musicals’ heet de nieuwe versie van Les Misérables, in 1991-1992 het eerste grote succes van Joop van den Ende. Tegen de achtergrond van de Franse Revolutie laaien de emoties hoog op. De grootste verrassing is René van Kooten, wiens Jean Valjean niets dan robuuste rechtschapenheid uitstraalt. De melodieën nestelen zich meteen in het geheugen. Lyrisch is de zang van ex-Idols-winnaar Jamai Loman. De combinatie gespierd en zangrijk zorgt voor een verrassende avond. T/m 1 okt Nieuwe Luxor. Inl 0900-3005000.

Rotterdam

‘De musical der musicals’ heet de nieuwe versie van Les Misérables, in 1991-1992 het eerste grote succes van Joop van den Ende. Tegen de achtergrond van de Franse Revolutie laaien de emoties hoog op. De grootste verrassing is René van Kooten, wiens Jean Valjean niets dan robuuste rechtschapenheid uitstraalt. De melodieën nestelen zich meteen in het geheugen. Lyrisch is de zang van ex-Idols-winnaar Jamai Loman. De combinatie gespierd en zangrijk zorgt voor een verrassende avond.

T/m 1 okt Nieuwe Luxor. Inl 0900-3005000.