In de lucht (5)

In de lucht (5) klik@nrc.nl Bastiaan Gerrits uit Groningen stuurde deze foto van een skydive bij de Fox Glacier in Nieuw-Zeeland. „Het onwerkelijke gevoel dat je hebt wanneer je in het niets springt en het vliegtuig van je weg ziet vliegen is echt onvergetelijk. En die schitterende outfit trouwens ook.” In de rubriek klik@nrc.nl staat elke dag een lezersfoto. Thema deze week: ‘in de lucht’. Volgende week is het thema: Onder water. Verstuur de foto in jpg-formaat. Vergeet niet je naam, woonplaats en een beschrijving mee te sturen. De afgebeelde personen moeten toestemming hebben gegeven voor publicatie. Ook weleens onder water een mooie foto gemaakt tijdens je vakantie, of verwoede duik- of snorkelpogingen? Stuur je fotokunsten van de onderwatercamera op naar klik@nrc.nl.

Bastiaan Gerrits uit Groningen stuurde deze foto van een skydive bij de Fox Glacier in Nieuw-Zeeland. „Het onwerkelijke gevoel dat je hebt wanneer je in het niets springt en het vliegtuig van je weg ziet vliegen is echt onvergetelijk. En die schitterende outfit trouwens ook.”