Gögel/Marty

Gögel/Marty Den Haag In het GEM zijn werken te zien van de Duitse kunstenaar Sebastian Gögel (1978) waarin de wereld zich steeds presenteert als een duistere en bizarre plek. Hij creëert een fantasiewereld met vormeloze lichamen, ontdaan van hun huid, waarvan de ogen ver uit elkaar staan en de neuzen zijn uitgerekt. Ook in het GEM de Spaanse kunstenaar Enrique Marty (1969), die door de combinatie van schilderkunst, sculptuur en video een beklemmend theatraal scenario maakt. Gögel t/m 5 okt en Marty t/m 9 nov in het GEM, Stadhouderslaan 43, Den Haag. Dag 12-18u OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den Haag

In het GEM zijn werken te zien van de Duitse kunstenaar Sebastian Gögel (1978) waarin de wereld zich steeds presenteert als een duistere en bizarre plek. Hij creëert een fantasiewereld met vormeloze lichamen, ontdaan van hun huid, waarvan de ogen ver uit elkaar staan en de neuzen zijn uitgerekt. Ook in het GEM de Spaanse kunstenaar Enrique Marty (1969), die door de combinatie van schilderkunst, sculptuur en video een beklemmend theatraal scenario maakt.

Gögel t/m 5 okt en Marty t/m 9 nov in het GEM, Stadhouderslaan 43, Den Haag. Dag 12-18u