David Maljkovic

David Maljkovic Amsterdam Galerie Annet Gelink Gallery wordt doorkliefd door een architecturale constructie met collages op papier voor de video Lost Memories From These Days van David Maljkovic (Kroatië,1973). In de video toont Maljkovic zijn visie op de recente geschiedenis van Kroatië: jonge vrouwen poseren tijdens presentaties van de nieuwste automodellen. Bijna in trance hangen ze lusteloos tegen de auto’s; ze symboliseren de nieuwe generatie, vervreemd van hun culturele erfgoed. T/m 28 aug Annet Gelink Gallery, Laurierstraat 187-189. Di-vr 10-18u, za 13-18u

Amsterdam

Galerie Annet Gelink Gallery wordt doorkliefd door een architecturale constructie met collages op papier voor de video Lost Memories From These Days van David Maljkovic (Kroatië,1973). In de video toont Maljkovic zijn visie op de recente geschiedenis van Kroatië: jonge vrouwen poseren tijdens presentaties van de nieuwste automodellen. Bijna in trance hangen ze lusteloos tegen de auto’s; ze symboliseren de nieuwe generatie, vervreemd van hun culturele erfgoed.

T/m 28 aug Annet Gelink Gallery, Laurierstraat 187-189. Di-vr 10-18u, za 13-18u