6 DANSEN rockit open air

6 DANSEN rockit open air Marjolein Marchal Maarsseveense Plassen Morgen (jaarlijks), 11.00-23.00u. Maarsseveense plassen, Utrecht. Entree: 38,50 euro (via internet). www.rockitopenair.nl De beats zullen morgen flink hoorbaar zijn, rondom de Maarsseveense plassen. Voor de vierde editie van het jaarlijkse dancefeest ROCKIT Open Air komt een enorme waslijst aan dj’s naar dit fijne plekje, even buiten Utrecht. Met zeven grote en twee kleinere podia, is het muzikale aanbod erg breed. Op elk podium heeft een ander type muziek de overhand. De stijlen lopen uiteen van minimal, techno en progressive tot hiphop. Een van de toppers is de Engelse dj Sascha, die deze zomer nergens anders in Nederland draait. Ook de Franse dj Gregory is deze zomer nog niet in Nederland geweest en zal je met zijn swingende en afwisselende house zeker aan het dansen krijgen. Naast buitenlandse toppers is er ook ruimte voor bekende en minder bekende Nederlandse acts. Extince zal aan het einde van de middag iedereen weer oproepen zijn handen in de lucht te gooien. Maar wie wat meer rondwandelt, zal ook geheel nieuwe namen kunnen ontdekken. De climax van de dag is Drum Connection. Deze Duitse formatie van vier drummers maakte vorig jaar al furore als afsluiter van de Love Parade en is nu voor het eerst in ons landje op bezoek. Op vier drumstellen leven ze zich uit. Natuurlijk kom je om te dansen, maar vergeet niet om badkleding onder je gewone kleding aan te trekken. Je kunt hier namelijk heerlijk zwemmen. In het water staat zelfs een klein podium. En opdrogen kun je gewoon op het witte zandstrandje. Meer dan 10.000 twintigers en dertigers komen morgen. Je auto kun je vlakbij kwijt, maar vanaf station Utrecht Centraal rijden ook pendelbussen (3 euro retour). Wil je alvast in de sfeer komen voor morgen? Dan kun je vanavond al terecht in Studio 80 in Amsterdam. Om 23.00 uur begint daar de officiële ROCKIT Open Air Preparty. Marjolein Marchal Benen – en handen – in de lucht bij ROCKIT Open Air Foto PDDP.nl

Maarsseveense Plassen

Morgen (jaarlijks), 11.00-23.00u. Maarsseveense plassen, Utrecht. Entree: 38,50 euro (via internet). www.rockitopenair.nl

De beats zullen morgen flink hoorbaar zijn, rondom de Maarsseveense plassen. Voor de vierde editie van het jaarlijkse dancefeest ROCKIT Open Air komt een enorme waslijst aan dj’s naar dit fijne plekje, even buiten Utrecht. Met zeven grote en twee kleinere podia, is het muzikale aanbod erg breed. Op elk podium heeft een ander type muziek de overhand. De stijlen lopen uiteen van minimal, techno en progressive tot hiphop. Een van de toppers is de Engelse dj Sascha, die deze zomer nergens anders in Nederland draait. Ook de Franse dj Gregory is deze zomer nog niet in Nederland geweest en zal je met zijn swingende en afwisselende house zeker aan het dansen krijgen.

Naast buitenlandse toppers is er ook ruimte voor bekende en minder bekende Nederlandse acts. Extince zal aan het einde van de middag iedereen weer oproepen zijn handen in de lucht te gooien. Maar wie wat meer rondwandelt, zal ook geheel nieuwe namen kunnen ontdekken.

De climax van de dag is Drum Connection. Deze Duitse formatie van vier drummers maakte vorig jaar al furore als afsluiter van de Love Parade en is nu voor het eerst in ons landje op bezoek. Op vier drumstellen leven ze zich uit.

Natuurlijk kom je om te dansen, maar vergeet niet om badkleding onder je gewone kleding aan te trekken. Je kunt hier namelijk heerlijk zwemmen. In het water staat zelfs een klein podium. En opdrogen kun je gewoon op het witte zandstrandje.

Meer dan 10.000 twintigers en dertigers komen morgen. Je auto kun je vlakbij kwijt, maar vanaf station Utrecht Centraal rijden ook pendelbussen (3 euro retour).

Wil je alvast in de sfeer komen voor morgen? Dan kun je vanavond al terecht in Studio 80 in Amsterdam. Om 23.00 uur begint daar de officiële ROCKIT Open Air Preparty.

Marjolein Marchal

    • Marjolein Marchal