3 festival

3 festival Zwarte Cross Festival Lichtenvoorde: Festivalterrein de Schans. Van 25 t/m 27 juli. Vanavond gratis entree. www.zwartecross.nl Muziek, theater, motorcross, humor, stunts, feest en nog veel meer tijdens het Achterhoekse Zwarte Cross Festival. Op het muziekprogramma staan meer dan honderd nationale en internationale acts op twaalf podia. Van pop tot metal, blues tot punk, gevestigde orde tot onbekend talent en van reggae tot rock-’n-roll. Nieuw op het festival dit jaar is de Metalweide, een podium speciaal voor de fans van het hardere genre. Met o.a. Napalm Death (UK), Exodus (USA), Obituary (USA), Moonspell (POR) en Epica. Inclusief motordraaimolen

Zwarte Cross Festival

Lichtenvoorde: Festivalterrein de Schans. Van 25 t/m 27 juli. Vanavond gratis entree. www.zwartecross.nl

Muziek, theater, motorcross, humor, stunts, feest en nog veel meer tijdens het Achterhoekse Zwarte Cross Festival. Op het muziekprogramma staan meer dan honderd nationale en internationale acts op twaalf podia. Van pop tot metal, blues tot punk, gevestigde orde tot onbekend talent en van reggae tot rock-’n-roll. Nieuw op het festival dit jaar is de Metalweide, een podium speciaal voor de fans van het hardere genre. Met o.a. Napalm Death (UK), Exodus (USA), Obituary (USA), Moonspell (POR) en Epica.