tv nieuws en documentaires

tv nieuws en documentaires Thema-avond Milosevic Arte, 22.30-00.30u. In het licht van de mogelijke rechtszaak tegen Karadzic een weer actuele thema-avond. Documentairemakers filmden voor en achter de schermen van het Joegoslavië-tribunaal tijdens de rechtszaak tegen ex-president Slobodan Milosevic. Resultaat is indrukwekkend. (FILES) File photo dated 13 February 2003 shows former Yugoslav strongman Slobodan Milosevic taking place in the courtroom for the second day of trial at the International Criminal Tribunal for the former Yugoslavia at The Hague, The Netherlands, on 61 counts of war crimes, including genocide, for the Croatian and Bosnian wars in 1991-1995. Radio B92 in Belgrade reported 11 March 2006 that former Yugoslav president Slobodan Milosevic has died in the UN war crimes tribunal's detention center in the Hague. "It is true," a source close to the government in Belgrade told AFP, when asked to confirm the report. AFP PHOTO/FILES AFP

Thema-avond MilosevicArte, 22.30-00.30u.

In het licht van de mogelijke rechtszaak tegen Karadzic een weer actuele thema-avond. Documentairemakers filmden voor en achter de schermen van het Joegoslavië-tribunaal tijdens de rechtszaak tegen ex-president Slobodan Milosevic. Resultaat is indrukwekkend.