Trouwen op Glastonbury

Wie:

British Sea Power

Wat:

Vierkoppige band met voorman Yan (Scott Wilkinson) uit Brighton die niet voor niets met Joy Division wordt vergeleken.

Op Lowlands:

Voor de tweede keer

Wanneer:

Zaterdag 16 augustus, Charlie, 15.40 - 16.25 uur

Staan zelf in het publiek bij:

Wilkinson: ”Bij Franz Ferdinand, The Flaming Lips en bij de Blood Red Shoes.”

Memorabele festivalervaring:

”Drie jaar geleden hebben Eamon (Hamilton, red.) van de Brakes en ik geprobeerd om op Glastonbury met elkaar te trouwen. Het was het eerste jaar dat mannen met mannen mochten trouwen en, nou ja, wij waren extreem dronken. Uiteindelijk hebben we een half uur in de rij gestaan, maar net toen er nog maar twee koppels voor ons waren, gingen ze dicht. Achteraf misschien wel beter. Niet dat het erg was geweest om met Eamon getrouwd te zijn, alleen denk ik dat mijn vriendin er niet zo gelukkig mee was geweest.”

Bijdragen van Anke Meijer