Tienerdroom: Dave Grohl

Tienerdroom: Dave Grohl Wie: Blood Red Shoes Wat: Steven Ansell zingt en drumt, Laura-Mary Carter zingt en speelt gitaar. Samen maakt het Britse duo snoeiharde punkrockgrunge. Op Lowlands: Voor de eerste keer Wanneer: Zaterdag 16 augustus, India, 16.30 - 17.30 uur Staan zelf in het publiek bij: Ansell: „Bij de Foals, want dat zijn goede vrienden van ons, en bij de Sex Pistols natuurlijk. Hun eerste album was geweldig, als ze zo klinken zou het fantastisch zijn. Ik vrees alleen dat ze níet zo klinken…” Memorabele festivalervaring: Ansell: „Dit jaar tijdens Pinkpop hebben we backstage Dave Grohl ontmoet. Dat was een tienerdroom die uitkwam. Serieus, wij dachten vroeger: als we nou eens een band beginnen, dan kunnen we Dave Grohl ontmoeten. En dat is gebeurd! Omdat wij een band zijn begonnen en omdat festivals ons vragen te spelen. Briljant! Dave was trouwens fucking lovely, zoals iedereen zegt. De aardigste man in het wereldje. Al heeft hij wel akelig witte tanden, erg L.A. van hem.” (AM)