Oefenen voor 20.000 man

Wie:

Digitalism

Wat :

Oosterburen Jens Moelle en Ismail Tüfekçi die samen behoorlijk dansbare electromuziek en remixen maken.

Op Lowlands: Voor het eerst

Wanneer : Zaterdag 16 augustus, Bravo, 20.15 - 21.15 uur

Staan zelf in het publiek bij:

Moelle: „Waarschijnlijk bij Crystal Castles, Franz Ferdinand, The Hives, onze vrienden The Infadels, Late of the Pier, MGMT, Roisin Murphyen de Sex Pistols!“

Memorabele festivalervaring:

Moelle: „We hebben er zoveel gehad, maar deze was echt eng. Vorig jaar hadden we de productie van onze nieuwste show pas afgerond terwijl we aan het touren waren door Australië. Direct na het afronden, hadden we één dag vrij om de nieuwe setlist en de nieuwe apparatuur door te nemen, dat terwijl we van een 5 kanalen output naar 23 kanalen gingen. Onze eerste mogelijkheid om alles te oefenen was tijdens de show de volgende dag op een festival in Brisbane met een publiek van 20 duizend mensen. Alles ging goed, maar toch…“

Bijdragen van Anke Meijer