Lowlands in het klein

Wie:

Gem

Wat:

Rockend viertal uit Utrecht met frontman Maurits Westerik

Op Lowlands:

Tweede keer

Wanneer:

Zaterdag 16 augustus, Alpha, 13.00 - 14.00 uur

Staan zelf in het publiek bij:

Westerik: ”The Roots, die wil ik héél graag live zien. En verder zou het ook leuk zijn om Anouk eindelijk eens te zien optreden want dat is er nog nooit van gekomen. The Flaming Lips zijn altijd feest en ik wil de Sex Pistols, als ze er toch zijn, wel een keertje zien.”

Memorabele festivalervaring:

”We stonden laatst op het Bevrijdingsfestival in Zwolle. Onze nieuwe plaat New was net uit en tijdens de show ging de hele tent compleet los. De nieuwe liedjes gingen er in als koek en iedereen zong mee. De sfeer was als op Lowlands, maar dan in het klein. Daarbij was ons nummer Look ook nog eens het themanummer van het festival, waardoor het de hele dag gedraaid werd. Al met al was het geweldig. Het voelde alsof we weer helemaal terug waren.”

Bijdragen van Anke Meijer en Stijn Bronzwaer[br/]