In de lucht (4)

In de lucht (4) klik@nrc.nl ‘De beste sprong die ik ooit in mijn leventje heb gemaakt! Een heerlijk en onbeschrijfelijk gevoel en die zéker naar meer smaakt’, schrijft Annelies Vos uit Zwolle, hier op de foto die is gemaakt boven Buenos Aires in Argentinië. ‘Ik heb aan mijn sprongpartner beloofd om mijn haren de volgende keer in een staart te doen. :-)’ In de rubriek klik@nrc.nl staat elke dag een lezersfoto. Thema deze week: ‘in de lucht’. Volgende week is het thema: Onder water. Verstuur de foto in jpg-formaat. Vergeet niet je naam, woonplaats en een beschrijving mee te sturen. De afgebeelde personen moeten toestemming hebben gegeven voor publicatie. Ook weleens onderwater een mooie foto gemaakt, tijdens vakantie of verwoede duikpogingen? Stuur je fotokunsten van de onderwatercamera op naar klik@nrc.nl. Vos, Annelies

‘De beste sprong die ik ooit in mijn leventje heb gemaakt! Een heerlijk en onbeschrijfelijk gevoel en die zéker naar meer smaakt’, schrijft Annelies Vos uit Zwolle, hier op de foto die is gemaakt boven Buenos Aires in Argentinië. ‘Ik heb aan mijn sprongpartner beloofd om mijn haren de volgende keer in een staart te doen. :-)’