Dolly blaast haar welkom omver

Dolly blaast haar welkom omver South Padre Island. De hotelketen Radisson had in Texas de orkaan Dolly verwelkomd, op een bord. Maar kort daarna blies Dolly het bord omver. Het gebeurde gisteren, toen bereikte de orkaan de grens tussen Texas en Mexico met hevige windstoten en slagregens. Een appartementencomplex werd verwoest en duizenden inwoners kwamen zonder elektriciteit te zitten. Ontheemden werden in een congrescentrum opgevangen. Foto AP A hotel sign lies on the ground after being blown over by high winds as Hurricane Dolly makes landfall, Wednesday, July 23, 2008, in South Padre Island, Texas. Hurricane Dolly churned into a Category 2 storm as its eye neared the Texas-Mexico border Wednesday, bringing fierce winds and heavy rains that blew down signs, damaged an apartment complex and knocked out electricity to thousands. (AP Photo/David J. Phillip) Associated Press