Bijna onthoofd

lowlands kort Bijna onthoofd Wie: Laura Marling Wat: Een achttienjarige popfolkzangeres met prachtig mooie liedjes uit Engeland Op Lowlands: Voor het eerst Wanneer: Zaterdag 16 augustus, Lima, 14.00 - 15.00 uur Staat zelf in het publiek bij: „De Sex Pistols. Het lijkt me wel cool om die een keer live te zien. Niet dat ik er iets goeds van verwacht, maar toch, ook dat moet je ervaren.” Memorabele festivalervaring: „Ik werd laatst tijdens mijn optreden op Glastonbury bijna onthoofd door een plastic ring, volgens mij was het zo’n zwemband waarmee kleine kinderen het water ingaan. Midden in een stil liedje zag ik het ding opeens op me af komen vliegen. Ik heb gegild én geschreeuwd. Het waaide die dag redelijk hard, dus ik ga er maar vanuit dat niemand met opzet dingen naar me aan het gooien was.” (AM) Nederland, Amsterdam, 21-02-2008 Laura Marling, 18 jarige Engelse singer/songwriter. PHOTO AND COPYRIGHT ROGER CREMERS Cremers, Roger