5 DICHTERS

5 DICHTERS Dichters in de Prinsentuin Groningen. T/m 25 juli. Gratis. www.dichtersindeprinsentuin.nl Vanmiddag (vanaf 15.00u) treden dichters op in de tuin van de Prinsenhof, met o.a. een optreden van zangeres Roosbeef. ’s Avonds (20.30u) kun je luisteren naar dichters die elkaar interviewen over hun meeste recente bundel in Athena’s Boekhandel. Met Peter Holvoet-Hanssen, Hanz Mirck, Ted van Lieshout en Erik Bindervoet. Vanaf 22.00 uur is er een poëtische rondwandeling door nachtelijk Groningen met o.a. Wim Hofman, Daniel Billiet, Sacha Landkroon, Simon Mulder, Harry Zevenbergen en de Moordwijven. Saskia de Jong in de Prinsentuin, 2007. Foto Dolf Verlinden Verlinden, Dolf

Dichters in de Prinsentuin

Groningen. T/m 25 juli. Gratis. www.dichtersindeprinsentuin.nl

Vanmiddag (vanaf 15.00u) treden dichters op in de tuin van de Prinsenhof, met o.a. een optreden van zangeres Roosbeef. ’s Avonds (20.30u) kun je luisteren naar dichters die elkaar interviewen over hun meeste recente bundel in Athena’s Boekhandel. Met Peter Holvoet-Hanssen, Hanz Mirck, Ted van Lieshout en Erik Bindervoet. Vanaf 22.00 uur is er een poëtische rondwandeling door nachtelijk Groningen met o.a. Wim Hofman, Daniel Billiet, Sacha Landkroon, Simon Mulder, Harry Zevenbergen en de Moordwijven.