4 MUZIEKTHEATER

4 MUZIEKTHEATER As tears go by Alkmaar, Festivalhart Karavaan, Noorderkade. 24 t/m 27 juli 18.30 & 21.30u. Toegang: 12,50/10 euro. Leeftijd: 12+. www.karavaan.nl Op festival de Karavaan kun je tijdens een busreis de on the road muziektheatervoorstelling As Tears Go By meemaken, over Marianne Faithfull. Met als inspiratiebron het leven van de zangeres in haar jonge jaren. Een vrouw die op een kruispunt in haar leven staat. Met als hoofdingrediënten: de muziek van de Rolling Stones, een inkijkje in haar turbulente leven, en hoe de Britse popwereld haar bijna fataal werd. Idee & tekst: Anna Rottier. Foto René den Engelsman Over het IJ 2008 Dame Jeanne - As tears go by

As tears go by

Alkmaar, Festivalhart Karavaan, Noorderkade. 24 t/m 27 juli 18.30 & 21.30u. Toegang: 12,50/10 euro. Leeftijd: 12+. www.karavaan.nl

Op festival de Karavaan kun je tijdens een busreis de on the road muziektheatervoorstelling As Tears Go By meemaken, over Marianne Faithfull. Met als inspiratiebron het leven van de zangeres in haar jonge jaren. Een vrouw die op een kruispunt in haar leven staat. Met als hoofdingrediënten: de muziek van de Rolling Stones, een inkijkje in haar turbulente leven, en hoe de Britse popwereld haar bijna fataal werd. Idee & tekst: Anna Rottier.