3 EXPOSITIE

3 EXPOSITIE My Travels with Barry Rotterdam: TENT. T/m 24 aug. Di-zo 11.00-18.00u. www.tentplaza.nl My Travels with Barry is een afstudeerexpositie van het Piet Zwart Instituut, een postacademisch programma van de Willem de Kooning Academie. Barry neemt je mee naar magische en mysterieuze plaatsen. Feit: in Rotterdam ben je nooit meer dan vijfhonderd meter bij een vis vandaan. Egle Budvytyte ontdekte dat vissen berichten uitzenden en ontvangen die mensen kunnen ontcijferen. En een dubbelganger van tv-heldin Emma Peel dwaalt door het decor van Margo Onnes’ videowerk Nola Dee and the ongoing invasion of the Rats. Margo Onnes, Untitled, 2008

My Travels with Barry

Rotterdam: TENT. T/m 24 aug. Di-zo 11.00-18.00u. www.tentplaza.nl

My Travels with Barry is een afstudeerexpositie van het Piet Zwart Instituut, een postacademisch programma van de Willem de Kooning Academie. Barry neemt je mee naar magische en mysterieuze plaatsen. Feit: in Rotterdam ben je nooit meer dan vijfhonderd meter bij een vis vandaan. Egle Budvytyte ontdekte dat vissen berichten uitzenden en ontvangen die mensen kunnen ontcijferen. En een dubbelganger van tv-heldin Emma Peel dwaalt door het decor van Margo Onnes’ videowerk Nola Dee and the ongoing invasion of the Rats.