2 weggeven

2 weggeven Versturen, die ballon www.fotoballon.nl, 14,95 euro excl. verzendkosten Het is lastig om bij een verjaardag of trouwerij met iets origineels aan te komen. Boeken, dvd’s, muziek, cadeaubonnen of geld... wie zit daar nog op te wachten? Dus je doet je best om met iets geks op de proppen te komen. Maar eigenlijk weet je dat dat na een paar weken ook in de prullenbak verdwijnt. Toch zijn origineel en blijvend wel degelijk te combineren. Je hebt vast een leuke foto van de jarige en jezelf, of van het koppel dat gaat trouwen. Laat die foto afdrukken op een kleurige ballon. Het is erg eenvoudig: kies op de site fotoballon.nl een ontwerp, voer tekst in en upload je foto. Voor krap vijftien euro wordt de ballon voor je gedrukt. Je kunt hem vervolgens laten bezorgen (niet opgeblazen: 0,88 euro) óf laten vullen met helium en in een doosje laten afleveren (6,20 euro). (MM) Hier kan ook een foto op www.fotoballon.nl

Versturen, die ballon

www.fotoballon.nl, 14,95 euro excl. verzendkosten

Het is lastig om bij een verjaardag of trouwerij met iets origineels aan te komen. Boeken, dvd’s, muziek, cadeaubonnen of geld... wie zit daar nog op te wachten? Dus je doet je best om met iets geks op de proppen te komen. Maar eigenlijk weet je dat dat na een paar weken ook in de prullenbak verdwijnt. Toch zijn origineel en blijvend wel degelijk te combineren. Je hebt vast een leuke foto van de jarige en jezelf, of van het koppel dat gaat trouwen. Laat die foto afdrukken op een kleurige ballon. Het is erg eenvoudig: kies op de site fotoballon.nl een ontwerp, voer tekst in en upload je foto. Voor krap vijftien euro wordt de ballon voor je gedrukt. Je kunt hem vervolgens laten bezorgen (niet opgeblazen: 0,88 euro) óf laten vullen met helium en in een doosje laten afleveren (6,20 euro). (MM)