1 gruwelen

1 gruwelen 3 redenen om thuis te blijven Wat heeft Jeff nu weer gedood? www.whatjeffkilled.com Katten zijn een geliefd onderwerp voor bloggers, want als je even niks beleeft, kun je altijd nog schrijven over Flip die in de wasbak lag te slapen – zo schattig! Met foto erbij natuurlijk. Een groot contrast met dit tuttige kattennieuws vormt whatjeffkilled.com. De makers waarschuwen: ‘Deze site bevat smerige foto’s, heeft totaal geen waarde en zou met het oog op het onderwerp eigenlijk door niemand bekeken moeten worden’. Het onderwerp zijn onschuldige diertjes die door de rode kater zijn gedood. Elk slachtoffer is uitgebreid gedocumenteerd in woord en vooral beeld. Jeff consumeert zijn prooi het liefst gedeeltelijk, zodat er alleen nog een kop, wat ingewanden of een ander overgebleven lichaamsdeel gedocumenteerd kan worden. Jeff ‘the Ripper’ houdt van een gevarieerd menu, dus naast de gebruikelijke knaagdieren en vogeltjes eet hij ook grote hagedissen. Na de verhuizing van zijn baasje is Jeff wat jagen betreft met pensioen gegaan. Wie er niet genoeg van kan krijgen, kan terecht op www.jeffthegiantorangecat.com. Dat lijkt dan echter weer verdacht veel op truttig kattennieuws. (DV) De website www.whatjeffkilled.com brengt het dagelijks jachtleven van de huiskat in beeld. www.whatjeffkilled.com

Wat heeft Jeff nu weer gedood?

www.whatjeffkilled.com

Katten zijn een geliefd onderwerp voor bloggers, want als je even niks beleeft, kun je altijd nog schrijven over Flip die in de wasbak lag te slapen – zo schattig! Met foto erbij natuurlijk. Een groot contrast met dit tuttige kattennieuws vormt whatjeffkilled.com. De makers waarschuwen: ‘Deze site bevat smerige foto’s, heeft totaal geen waarde en zou met het oog op het onderwerp eigenlijk door niemand bekeken moeten worden’. Het onderwerp zijn onschuldige diertjes die door de rode kater zijn gedood. Elk slachtoffer is uitgebreid gedocumenteerd in woord en vooral beeld. Jeff consumeert zijn prooi het liefst gedeeltelijk, zodat er alleen nog een kop, wat ingewanden of een ander overgebleven lichaamsdeel gedocumenteerd kan worden. Jeff ‘the Ripper’ houdt van een gevarieerd menu, dus naast de gebruikelijke knaagdieren en vogeltjes eet hij ook grote hagedissen. Na de verhuizing van zijn baasje is Jeff wat jagen betreft met pensioen gegaan. Wie er niet genoeg van kan krijgen, kan terecht op www.jeffthegiantorangecat.com. Dat lijkt dan echter weer verdacht veel op truttig kattennieuws. (DV)