Hij verborg zich in het openbaar (maar uiteindelijk worden ze allemaal gepakt)

Hij verborg zich in het openbaar (maar uiteindelijk worden ze allemaal gepakt) pagina 4 en 5 Deze ongedateerde foto van Karadzic (links) werd gisteren vrijgegeven. Foto AFP RESTRICTED TO EDITORIAL USE This recent handout photo released on July 22, 2008 in Belgrade shows top war crimes suspect Radovan Karadzic (2ndL) at an undisclosed location. Indicted war crimes suspect Radovan Karadzic, one of the world's most wanted men, was practising medicine and living in Belgrade when he was arrested on genocide charges late July 21, 2008. The worst crimes on Karadzic's indictment for genocide and crimes against humanity are the 43-month siege of the Bosnian capital, Sarajevo, in which more than 10,000 civilians were killed, and the 1995 Srebrenica massacre. AFP PHOTO AFP

pagina 4 en 5