5 opbiechten

5 opbiechten Goed gesprek www.dear-god.net God iets te melden? Vergeet de biecht, rozenkrans bidden, kaarsje branden in de kerk of knielen voor je bed voor het slapen gaan. Je kan schaamteloos je diepste zielenroerselen kwijt op de website Dear God. Sinds april dit jaar is dankzij trendgoeroe Bill Tikos – de man achter de website www.thecoolhunter.net en auteur van de hotelgids The World’s Coolest Hotel Rooms – zelfs op visueel verantwoorde wijze online. Baan kwijt, ruzie met je lief of een ander groot verlies, seksproblemen, romantische dromen, alle zaken die je geloof op de proef kunnen stellen vind je er. Maar deze digitale geloofsgemeenschap kent ook humor, liefde en plezier. Godsdienst is niet van belang, het gaat om spirituele inspiratie en de bereidheid om te delen. De categorie ‘Friendship’ is nog leeg; zijn het vooral veel eenzame zielen die dwalen op de site? Hoe dan ook, Gods inbox loopt al aardig vol… zijn antwoorden blijven een raadsel. Tenzij je je inschrijft op de maillijst van de Almachtige. (LdH) Lieve God, mag ik spelen? www.dear-god.net

Goed gesprek

www.dear-god.net

God iets te melden? Vergeet de biecht, rozenkrans bidden, kaarsje branden in de kerk of knielen voor je bed voor het slapen gaan. Je kan schaamteloos je diepste zielenroerselen kwijt op de website Dear God. Sinds april dit jaar is dankzij trendgoeroe Bill Tikos – de man achter de website www.thecoolhunter.net en auteur van de hotelgids The World’s Coolest Hotel Rooms – zelfs op visueel verantwoorde wijze online. Baan kwijt, ruzie met je lief of een ander groot verlies, seksproblemen, romantische dromen, alle zaken die je geloof op de proef kunnen stellen vind je er. Maar deze digitale geloofsgemeenschap kent ook humor, liefde en plezier. Godsdienst is niet van belang, het gaat om spirituele inspiratie en de bereidheid om te delen. De categorie ‘Friendship’ is nog leeg; zijn het vooral veel eenzame zielen die dwalen op de site? Hoe dan ook, Gods inbox loopt al aardig vol… zijn antwoorden blijven een raadsel. Tenzij je je inschrijft op de maillijst van de Almachtige. (LdH)