5 FOTOGRAFIE

5 FOTOGRAFIE FLY – My World/L’Officiel NL Amsterdam: Foam. www.foam.nl In het kader van Amsterdam International Fashion Week organiseert FOAM i.s.m. FLY, een digitaal fashionmagazine op dvd, de tentoonstelling My World (t/m 3 september). Een nog niet eerder vertoonde selectie van het aankomende nummer zal getoond worden, bestaand uit twaalf foto’s en een korte video. Verder is er (t/m 27 juli) een tentoonstelling te zien i.s.m. het modetijdschrift L’Officiel NL. Met werk van verschillende Nederlandse ontwerpers, o.a. Mada van Gaans, Monique van Heist, Joline Jolink, Spijkers en Spijkers, Viktor & Rolf, Daryl van Wouw. FLY, digitaal fashionmagazine

FLY – My World/L’Officiel NL

Amsterdam: Foam. www.foam.nl

In het kader van Amsterdam International Fashion Week organiseert FOAM i.s.m. FLY, een digitaal fashionmagazine op dvd, de tentoonstelling My World (t/m 3 september). Een nog niet eerder vertoonde selectie van het aankomende nummer zal getoond worden, bestaand uit twaalf foto’s en een korte video. Verder is er (t/m 27 juli) een tentoonstelling te zien i.s.m. het modetijdschrift L’Officiel NL. Met werk van verschillende Nederlandse ontwerpers, o.a. Mada van Gaans, Monique van Heist, Joline Jolink, Spijkers en Spijkers, Viktor & Rolf, Daryl van Wouw.