4 typen

4 typen Jouw handschrift als lettertype www.high-logic.com/fontcreator.html Zou het niet leuk zijn om je eigen handschrift als lettertype in de computer te hebben? Dat, wanneer je de R op je toetsenbord indrukt, jouw eigen vertrouwde kromme R op het beeldscherm verschijnt? Het kan met Font Creator. En met de dertig dagen free trial is het nog gratis ook. Je kunt er gerust een middag voor uittrekken, want het is een monnikenwerkje. Alle letters, hoofdletters, leestekens en symbolen moeten apart op een foto ingevoerd worden, waarna je ze kunt bewerken en opslaan. Als je dat voor elk teken hebt gedaan (vergeet de é niet), sla je het lettertype op in een .ttf-bestand. Wanneer je dit bestand toevoegt aan je fonts in het configuratiescherm kunnen alle programma’s op je computer er gebruik van maken. Dus niet alleen Word, maar ook Photoshop of software voor je fotoalbum. (DV) Toe aan een ander lettertype? www.high-logic/com/fontcreator.html

Jouw handschrift als lettertype

www.high-logic.com/fontcreator.html

Zou het niet leuk zijn om je eigen handschrift als lettertype in de computer te hebben? Dat, wanneer je de R op je toetsenbord indrukt, jouw eigen vertrouwde kromme R op het beeldscherm verschijnt? Het kan met Font Creator. En met de dertig dagen free trial is het nog gratis ook. Je kunt er gerust een middag voor uittrekken, want het is een monnikenwerkje. Alle letters, hoofdletters, leestekens en symbolen moeten apart op een foto ingevoerd worden, waarna je ze kunt bewerken en opslaan. Als je dat voor elk teken hebt gedaan (vergeet de é niet), sla je het lettertype op in een .ttf-bestand. Wanneer je dit bestand toevoegt aan je fonts in het configuratiescherm kunnen alle programma’s op je computer er gebruik van maken. Dus niet alleen Word, maar ook Photoshop of software voor je fotoalbum. (DV)