4 BALLONNEN

4 BALLONNEN Friese Ballonfeesten Joure. Van 23 t/m 27 juli. Inl: 06-12936502 & www.ballonfeesten.nl Op het grootste ballonfestival van Nederland stijgen vijf avonden lang 35 heteluchtballonnen uit binnen- en buitenland op vanaf de Nutsbaan in Joure. Ongeveer de helft van het aantal ballonnen bestaat uit speciale vormen. Dit jaar zullen de passagiers van in het oog springende ballonnen als bijvoorbeeld de Dinosaurus T-Rex, de reusachtige Taart en de replica van de kathedraal van St.Gallen in Zwitserland het Friese landschap van bovenaf gaan bekijken. Verder is er een uitgebreid randprogramma met kindershows en demonstraties. Ballonnen + taart = feest

Friese Ballonfeesten

Joure. Van 23 t/m 27 juli. Inl: 06-12936502 & www.ballonfeesten.nl

Op het grootste ballonfestival van Nederland stijgen vijf avonden lang 35 heteluchtballonnen uit binnen- en buitenland op vanaf de Nutsbaan in Joure. Ongeveer de helft van het aantal ballonnen bestaat uit speciale vormen. Dit jaar zullen de passagiers van in het oog springende ballonnen als bijvoorbeeld de Dinosaurus T-Rex, de reusachtige Taart en de replica van de kathedraal van St.Gallen in Zwitserland het Friese landschap van bovenaf gaan bekijken. Verder is er een uitgebreid randprogramma met kindershows en demonstraties.