3 MUZIEK

3 MUZIEK Olodum Amsterdam: Melkweg, The Max Aanvang: 21.00u. Entree: 27,50 euro + lidm. Inl: www.melkweg.nl De Braziliaanse sambaformatie Olodum werd wereldberoemd dankzij haar samenwerking met Michael Jackson, Spike Lee en Paul Simon. Olodum stond aan de basis van axé, een feestelijke carnavalmix van samba-, afro-Caraïbische en reggaeritmes waarbij percussie centraal staat. De formatie scoorde hits met nummers als ‘Rosa’, ‘Farão’ en ‘Alegria’. Verder zet de band zich in voor de culturele minderheidsrechten van de Afro-Braziliaanse gemeenschap. Dat wordt dus swingen voor een goed doel. Feestelijke carnavalmix

Olodum

Amsterdam: Melkweg, The Max Aanvang: 21.00u. Entree: 27,50 euro + lidm. Inl: www.melkweg.nl

De Braziliaanse sambaformatie Olodum werd wereldberoemd dankzij haar samenwerking met Michael Jackson, Spike Lee en Paul Simon. Olodum stond aan de basis van axé, een feestelijke carnavalmix van samba-, afro-Caraïbische en reggaeritmes waarbij percussie centraal staat. De formatie scoorde hits met nummers als ‘Rosa’, ‘Farão’ en ‘Alegria’. Verder zet de band zich in voor de culturele minderheidsrechten van de Afro-Braziliaanse gemeenschap. Dat wordt dus swingen voor een goed doel.