3 loungen

3 loungen Bed of roses www.muurbloem.com, prijs op aanvraag Een IKEA-bank is natuurlijk snel gekocht, maar is het niet tien keer leuker om te kiezen voor een uitzonderlijk ontwerp? Zo heeft het Utrechtse ontwerpbureau Muurbloem een bijzonder zitmeubel bedacht. De naam, Bed of roses, verraadt al enigszins de vorm. De contouren van takken en bladeren van een rozenstruik zijn de basis. Deze vormen zijn uitgesneden uit stug schuimrubber (polyether). Het meubel bestaat uit diverse componenten: je kunt kiezen voor een tak (in twee variaties) met een of twee poefjes in de vorm van een rozenknop. Alle delen worden afgewerkt met een lak, ter bescherming. En het weegt weinig. Over de prijs wil het ontwerpbureau niet al te veel loslaten, maar denk richting de prijs van een kwaliteitsbank. Bed of roses wordt op bestelling gemaakt, dus de kleur kun je zelf bepalen. (MM) Zitten op rozen www.muurbloem.com

Bed of roses

www.muurbloem.com, prijs op aanvraag

Een IKEA-bank is natuurlijk snel gekocht, maar is het niet tien keer leuker om te kiezen voor een uitzonderlijk ontwerp? Zo heeft het Utrechtse ontwerpbureau Muurbloem een bijzonder zitmeubel bedacht. De naam, Bed of roses, verraadt al enigszins de vorm. De contouren van takken en bladeren van een rozenstruik zijn de basis. Deze vormen zijn uitgesneden uit stug schuimrubber (polyether). Het meubel bestaat uit diverse componenten: je kunt kiezen voor een tak (in twee variaties) met een of twee poefjes in de vorm van een rozenknop. Alle delen worden afgewerkt met een lak, ter bescherming. En het weegt weinig. Over de prijs wil het ontwerpbureau niet al te veel loslaten, maar denk richting de prijs van een kwaliteitsbank. Bed of roses wordt op bestelling gemaakt, dus de kleur kun je zelf bepalen. (MM)