2 verpakken

2 verpakken Maloo laptophoes www.redmaloo-shop.com De eerste Apple-laptopbezitters kregen nog bekijks met hun strak vormgegeven machines, maar tegenwoordig zitten internetcafés er vol mee. Met de hoes van Red Maloo om je laptop kun je nog wel rekenen op aandacht. De felle kleuren springen in het oog, maar ook het futuristische uiterlijk. De hoes is gemaakt van Duitse wolvilt. De twee Duitse ontwerpsters van Red Maloo braken in 2004 door bij de Tokyo Ambient Lifestyle Fair met een hoesdesign gebaseerd op een Japanse kimono. Met hun ontwerpen wil het duo een wat menselijker gevoel geven aan de koele uitstraling van apparaten. Maar behalve een warm dekentje beschermt de Red Maloo de laptop ook tegen een stootje. Eenmaal opengeklapt verschijnen een bureaublad én mousepad. De hoezen zijn er in verschillende maten en kleuren en er zijn ook kleine hoesjes voor iPods. (IdV) Met bijdragen van Carola Janssen, Leonieke den Heten, Marjolein Marchal, Irene de Vette en David Vlietstra Futuristisch uiterlijk www.redmaloo-shop.com

Maloo laptophoes

www.redmaloo-shop.com

De eerste Apple-laptopbezitters kregen nog bekijks met hun strak vormgegeven machines, maar tegenwoordig zitten internetcafés er vol mee. Met de hoes van Red Maloo om je laptop kun je nog wel rekenen op aandacht. De felle kleuren springen in het oog, maar ook het futuristische uiterlijk. De hoes is gemaakt van Duitse wolvilt. De twee Duitse ontwerpsters van Red Maloo braken in 2004 door bij de Tokyo Ambient Lifestyle Fair met een hoesdesign gebaseerd op een Japanse kimono. Met hun ontwerpen wil het duo een wat menselijker gevoel geven aan de koele uitstraling van apparaten. Maar behalve een warm dekentje beschermt de Red Maloo de laptop ook tegen een stootje. Eenmaal opengeklapt verschijnen een bureaublad én mousepad. De hoezen zijn er in verschillende maten en kleuren en er zijn ook kleine hoesjes voor iPods. (IdV)

Met bijdragen van Carola Janssen, Leonieke den Heten, Marjolein Marchal, Irene de Vette en David Vlietstra