Station bijna klaar voor de Spelen

Station bijna klaar voor de Spelen Peking, 22 juli. Bouwarbeiders passeren een stilstaande hogesnelheidstrein op een perron van het station Peking-Zuid. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de bouw van het station. Op 1 augustus moet het in gebruik worden genomen als hypermodern spoorwegknooppunt. Het wordt een vaste stopplaats voor de snelle treinverbinding tussen Peking en Tianjin gedurende de Olympische Spelen. De Spelen vinden van 8 tot en met 24 augustus plaats. In Tianjin wordt gevoetbald. Foto Reuters Workers walk past a stationary China Railways High-speed (CRH) train on a platform at the Beijing South Railway Station, which is undergoing final stages of construction July 22, 2008. The station will be put to formal use August 1 as a sophisticated railway hub for the inter-city CRH between Beijing and Tianjin during the Beijing 2008 Olympic Games, Xinhua reported. REUTERS/Jason Lee (CHINA) (BEIJING OLYMPICS 2008 PREVIEW) REUTERS