op nrcnext.nl

Vandaag in het nieuws

Uitspraak in zaak tegen de vijftienjarige scholier die vorig jaar een klasgenoot doodstak in Amsterdam.

Discussie

Dansen zonder wiet?

Oud-minister Hoogervorst voorspelde het twee jaar geleden al: het Nederlandse gedoogbeleid gaat eraan. Afgelopen weekeinde werden op een feest de jointjes van bezoekers in beslag genomen. Wat vind jij: eindelijk een einde aan dat halfhartige gedoogbeleid, of heeft verbieden geen zin?

Discussieer mee via nrcnext.nl/opinie

Vandaag in de weblogs

Slimme openingsvraag

Jeroen van der Kris vertelt op zijn weblog hoe hij een interview met de voorzitter van de Europese commissie, Barroso, heeft geregeld. Beiden zitten in het vliegtuig en Van der Kris stelt net die ene goede vraag, waarop Barroso hem uitnodigt op het vliegveld verder te praten. Maar eerst moeten ze nog langs de Japanse beveiliging.

Lees ook het interview via nrc.nl/brussel