Correcties & aanvullingen

Martelen

In het artikel Martelen kun je leren (bijlage Wetenschap, 19 juli, pagina 7) wordt een citaat over psycholoog Martin Seligman toegeschreven aan het boek The Dark Side van Jane Mayer. Het staat echter op de nieuwssite Democracy Now!

Aandacht

In het artikel Aandacht geneest klacht (17 juli, pagina 8) is sprake van Sandra Dulleman van het NIVEL. Zij heet Sandra van Dulmen.

Topsportcentrum

In het artikel R’dam krijgt centrum topsport (18 juli, pagina 2) staat dat het topsportcentrum een kostenpost van twee- tot zesduizend euro per jaar zou opleveren, bij een bezettingsgraad van 40 procent. Dat moet zijn: twee- tot zeshonderdduizend euro.

Fotograaf

Bij het artikel Extra ontbijtkoek zet zo aan (21 juli, pagina 3) stond geen fotograaf vermeld. De foto is gemaakt door Chantal Spieard.