Bijna-doodervaringen

Dr. Raymond A. Moody jr.: Leven na dit leven

Heeft u alles al meegemaakt? Zijn extreme sports voor u een eitje? Bent u toe aan de ultieme uitdaging, iets wat nog wel indruk maakt op anderen? Heeft u behoefte aan een onuitwisbare ervaring en een onherroepelijke verrijking van uw leven? Schrijf u dan nu in voor de workshop BDE en beleef gegarandeerd het hoogst onmogelijke.

Vooraanstaande Amerikaanse wetenschappers zijn er na jarenlang intensief onderzoek eindelijk in geslaagd om de unieke verschijnselen die optreden bij een zogenaamde bijna-doodervaring (BDE) in hun gerenommeerde kliniek kunstmatig na te bootsen.

Voor iedereen is het nu bereikbaar, zonder enig lichamelijk of geestelijk blijvend risico kunt u getuige zijn van het onvoorstelbare. Van verschijnselen en gevoelens die u normaal gesproken nooit in goede gezondheid en met uw volle bewustzijn zal ervaren. Ervaringen die zo bijzonder zijn dat ze zelden optreden. Waar slechts weinig betrouwbare getuigenverslagen van zijn, maar die de wetenschap sinds mensenheugenis intrigeren.

Uit grondig onderzoek, geleid door dr. Raymond A. Moody jr., wat resulteerde in zijn bestseller Leven na dit leven, zijn alle overeenkomstige gevolgen van een BDE in kaart gebracht. Hedendaagse hoogstaande medische ontwikkelingen hebben het mogelijk gemaakt deze in het laboratorium na te bootsen. Bijvoorbeeld door het uitwendig aanbrengen van een magnetisch veld ter hoogte van de temporale hersenkwab. Zo kunnen religieuze hallucinaties kunstmatig worden opgewekt. Zodoende ervaart u de door BDE-patiënten unaniem beschreven reis door de tunnel, aanschouwt u het licht met bijbehorende hemelse muziek en wellicht ontmoet u een afgezant van het goddelijke Opperwezen!

Ook kunt u kiezen voor een behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende verdovende middelen. Mits vakkundig toegediend, hebben dissociatieve drugs een aan BDE gelijkstaand effect op de fysiologie van zenuwcellen. Zonder enig risico op verslavende lange termijneffecten kan de behandeling leiden tot het fenomenale uittredingsverschijnsel, u zal uzelf letterlijk boven uw stoffelijke lichaam zien uitstijgen.

Niets is onwaarschijnlijk tijdens deze intensieve cursus uittreden. De behandeling zal uiteraard plaatsvinden onder volledige controle van verschillende verantwoordelijken en onder streng toezicht van diverse gerenommeerde artsen en specialisten.

Een BDE zonder enig risico! Neem alvast een kijkje aan gene zijde!

Uw experiment zal worden vastgelegd op dvd, zodat u uw uittreding thuis meermalen kunt herbeleven. Bestel nu de informatiefolder en wees verzekerd van een onnavolgbare meerwaarde: u staat straks, na uw dood, niet voor verrassingen.

    • Viola Lindner