Vermiste `drenkeling` ligt thuis te slapen

Dalfsen. De brandweer heeft zaterdagnacht in Dalfsen tweeënhalf uur gezocht naar een man die volgens getuigen in de Vecht was gevallen. Gisterochtend bleek dat de 42-jarige Dalfsenaar thuis lag te slapen. Volgens de getuigen liep de man zwalkend over straat, zette hij zijn tas op een hoek bij de Vechtbrug neer en daalde af naar de kade langs de rivier. Toen het drietal anderhalf uur later weer voorbijkwam, zagen zij de tas nog steeds staan en belden het alarmnummer. De hulpdiensten rukten uit en kregen assistentie van duikteams uit Zwolle, Kampen en Heerde. De zoekactie, waarbij ook twee boten en een speurhondengeleider werden ingezet, leverde niets op. Informatie over de mogelijke identiteit van de vermeende drenkeling leidde zondagochtend naar de 42-jarige Dalfsenaar.