In de lucht (1)

In de lucht (1) klik@nrc.nl „De lach van de piloot, de concentratie van de springers, de fotograaf hangend aan een vleugel, heerlijk”, vindt Christel Barnas uit Haarlem. „Deze foto hangt twee jaar in mijn woonkamer en elke keer als ik ernaar kijk, word ik blij. Ik ben aan het sparen voor mijn eigen sprong.” In de rubriek klik@nrc.nl staat elke dag een lezersfoto. Deze week is het thema: ‘in de lucht’. Verstuur de foto in jpg-formaat. Vergeet niet je naam, woonplaats en een beschrijving mee te sturen. De afgebeelde personen moeten toestemming hebben gegeven voor publicatie. De ultieme kick: uit een vliegtuig springen. Ook wel eens gevlogen? Mail foto’s voor het thema ‘in de lucht’ naar klik@nrc.nl. Barnas, Christel

„De lach van de piloot, de concentratie van de springers, de fotograaf hangend aan een vleugel, heerlijk”, vindt Christel Barnas uit Haarlem. „Deze foto hangt twee jaar in mijn woonkamer en elke keer als ik ernaar kijk, word ik blij. Ik ben aan het sparen voor mijn eigen sprong.”