2 Aanschaffen

Geeft zichzelf water

Handige bloempot

Flowerpot van Eva Solo, 34,50 euro (excl. verzendkosten), te bestellen via FinnishDesignShop.com

Verwoede pogingen om groen in huis groen te houden, lopen vaak uit op teleurstellingen. Vol goede bedoelingen koop je keer op keer weelderige kamerplanten of verse kruiden en op dat moment vergeet je steeds dat je bijna nooit thuis bent. Voor je het weet, is het een dor en futloos zootje op de vensterbank. De bloempot van Eva Solo biedt de oplossing en wel zoals het ook in de natuur werkt. Het is een glazen waterreservoir met daar bovenop een keramische pot. Een nylon draadje voert het water gelijkmatig naar de potgrond, op de momenten dat de plant het nodig heeft. De pot geeft minimaal zeven dagen lang de plant water, dus kun je makkelijk een weekje op vakantie zonder de aanblik van verlepte blaadjes bij thuiskomst. En je hebt een prachtig designding in huis. (IdV)