Kleinste bluetooth-oor ter wereld

pillete_headset_concept.jpgIs dit nou een pretpil, een zetpil of een tampon? Matthias Lange, een jonge Duitse ontwerper, bouwde de Pillete,  de kleinste bluetooth headset ter wereld. Amper één centimeter steekt deze ampul uit je oor, maar dankzij de ‘high performance microphone’ wordt het stemgeluid toch goed opgevangen.  Wees niet bang: het gaat hier nog om een conceptversie. Wel eentje met een supercoole en unieke formfactor, vindt weblog intomobile.com. Vertel dat straks maar aan de huisarts als die je bluetooth-oor moet verwijderen na een wild avondje stappen.
bluetooth_pointer.jpgOndertussen verzon een andere firma de Bluepointer: een draadloos oor waarmee je zes uur lang kunt praten, maar die je tegelijkertijd ook als laser-pointer kunt gebruiken (handig voor presentaties). Dankzij het ingebouwde ledlampje is het ook nog eens zaklamp. Deze multitaskende oren koop je voor 90 dollar online, maar reken wel op verbaasde blikken als er opeens een rode straal uit je linkeroor priemt.

    • Marc Hijink