Groeten uit Burundi

Groeten uit Burundi „’s Morgens vroeg bij het Lac Tanganyka. Twee vissers varen met een ruime bocht naar het strandje, waar vrouwen wachten om de vis te kopen. Waarom varen ze niet in een rechte lijn? Het antwoord dienst zich aan als vlak voor mijn ogen drie nijlpaarden uit het water oprijzen.” Wil Nuijen, Huis ter Heide. Stuur een ansicht (max. 50 woorden) naar NRC Handelsblad, redactie Zaterdag &cetera, Postbus 8987, 3009 TH Rotterdam.

„’s Morgens vroeg bij het Lac Tanganyka. Twee vissers varen met een ruime bocht naar het strandje, waar vrouwen wachten om de vis te kopen. Waarom varen ze niet in een rechte lijn? Het antwoord dienst zich aan als vlak voor mijn ogen drie nijlpaarden uit het water oprijzen.” Wil Nuijen, Huis ter Heide. Stuur een ansicht (max. 50 woorden) naar NRC Handelsblad, redactie Zaterdag &cetera, Postbus 8987, 3009 TH Rotterdam.